maandag 28 mei 2012

Nog een paar dagen

Nog een paar dagen te gaan en dan is het zover.
Zondag 3 juni gaan we de 10km lopen voor Run for Kika in Rotterdam.

Afgelopen week hebben we nog een nieuwe sponsor erbij gekregen, 2 nieuwe wandelaars hebben zich ingeschreven en de wandelaars die zich voor 20 mei hebben ingeschreven hebben de startbewijzen ontvangen.

Onze nieuwe sponsor is Theo van Steenbergen - collega van Jan.
Hiermee komt het totaal bedrag waarvoor we gesponsord worden op € 97,61


Afgelopen periode hebben heel wat mensen zich bij ons ingeschreven. Alleen was het de bedoeling dat deze mensen zich bij andere teams ingeschreven, maar hadden op de een of andere manier ons team aangeklikt.
Afgelopen week hebben 2 wandelaars zich wel echt ingeschreven om met ons team mee te lopen.
Michael heeft #DMOHB nu niet alleen gesponsord, maar hij heeft zich nu ook ingeschreven om met ons mee te lopen. Na lang nadenken erover heeft hij zich toch ingeschreven.
En hij is niet de enige die met ons mee gaat lopen voor het goede doel, Ilona (een vriendin van Michael) heeft zich ook ingeschreven in ons team om mee te lopen.


De wandelaars die zich voor 20 mei hebben ingeschreven hebben afgelopen weekend het startbewijs en de informatie en sponsor papieren ontvangen.


Wil je ons nog sponsoren en Kika helpen dan kan dit uiteraard nog steeds.
Klik dan op de volgende link en onthoud iedere euro is er 1 en is uiteraard voor het goede doel. http://www.runforkika.nl/Rotterdam/FormSignUpSponsor.aspx?PageId=23&selected=T195

2 opmerkingen: