zondag 22 april 2012

Inschrijven voor Run for Kika

Wij darters lopen aardig wat af tijdens een avondje darten, maar dit kan je natuurlijk niet vergelijken met een flinke wandeling.

Nou vinden sommige van ons het ook leuk en lekker om regelmatig een stuk te gaan wandelen.
Dus toen Marga en Debbie hoorde dat Run for Kika niet alleen voor hardlopers was maar ook voor wandelaars, vonden zij het leuk om zich namens het dartteam in te schrijven om te gaan wandelen voor dit goede doel.
Na wat informatie te hebben opgezocht over wat de wandeling precies inhoud hebben Marga en Debbie zich afgelopen zaterdagochtend 21 april ingeschreven voor de 10km wandeling op zondag 3 juni voor Kika in Rotterdam.
De route

Zaterdagmiddag konden de papieren opgehaald worden voor de SDC zomercompetitie in de Erker in Schiedam. Hier hadden we het erover dat Marga en Debbie op 3 juni gingen wandelen voor Kika en een aantal darters vond het wandelen voor Kika interessant klinken en daar zouden we de opgezochte informatie naar door sturen. Enige tijd geleden toen we nog informatie aan het opzoeken waren hoorde we ook van Hennie dat zijn jongste dochter Birgit het wel leuk vond om mee te lopen voor Kika.
Zo gezegd zo gedaan en we hebben de informatie naar een aantal doorgestuurd.

Op zondag 22 april hebben Birgit (Hennie zijn jongste dochter) en Freddy (van het dartteam ? in de SDC en Oproeikraaiers in de HDO) zich bijgevoegd aan ons team om namens ons dartteam en friends mee te lopen.
Wij zullen de laatste nieuwsberichten over #DMOHB and friends for Kika minstens 1 keer per week hier op ons blog bijhouden.

Uiteraard kan je ons ook sponsoren voor dit goede doel.
Dit kan je doen door op de volgende link te klikken http://www.runforkika.nl/Rotterdam/Teams_10_km en naast ons team te kiezen voor sponsor dit team.

Hieronder nog wat informatie over Kika.

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Wilt u meer informatie lezen over Kika kijk dan op http://www.kika.nl/ of http://www.runforkika.nl/index.html



Geen opmerkingen:

Een reactie posten